SecuWatch in een nieuw jasje. Wij willen u met deze site op de hoogte houden van onze activiteiten.

SecuWatch beveiliging is een jong beveiligingsbedrijf dat sinds december 1999 in het bezit is van de benodigde vergunning om beveiligingswerkzaamheden uit te voeren. De directie en medewerkers hebben al veel langer ervaring in de beveiligingswereld, een aantal van hen heeft langere tijd bij de Marechaussee gewerkt.


Sinds 1 april 2000 is de 24-uurs beveiliging in het winkelcentrum Leidsenhage de hoofdtaak van het beveiligingsbedrijf SecuWatch.Door de ervaring en inzet van de beveiligingsbeambten werden er de afgelopen jaren bijzonder goede resultaten geboekt. Per maand worden er door SecuWatch gemiddeld 25 personen aangehouden ter zake winkeldiefstal en overgedragen aan de politie van het bureau Leidschendam-Voorburg.

Ook het Keurmerk Veilig Ondernemen is in juni 2004 uitgereikt aan het winkelcentrum Leidsenhage. SecuWatch heeft ook hier zijn steentje aan bij gedragen.

Tevens verricht SecuWatch dagelijks winkelsurveillance in de Superstore van de Konmar in het winkelcentrum Leidsenhage te Leidschendam.

Ook vindt u op deze site een overzicht van het aanbod van onze diensten. Sinds kort hebben wij ook een eigen interventieteam m.b.t. bestrijding winkeldiefstal in het leven geroepen.

Bij persberichten kunt u krantenberichten aantreffen m.b.t. eerdere aanhoudingen welke door de beambten van SecuWatch werden verricht.

Mocht je willen werken voor ons, en ons team nog sterker willen maken
kijk dan vooral eens bij de Vacatures.SecuWatch is door de Ecabo erkend als leerbedrijf voor aankomende beveiligingsbeambten. 

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, kunt u altijd contact opnemen met ons.Zie Contact.